NESTAO MLADIĆ (21) IZ ČAČKA: Odvezao se autom, a telefon ostavio kod kuće (FOTO)
L.P., Foto: RINA

POTRAGA

NESTAO MLADIĆ (21) IZ ČAČKA: Odvezao se autom, a telefon ostavio kod kuće (FOTO)

Porodica je juče prijavila nestanak mladića koji je juče oko 9 sati napustio porodični dom.

Objavljeno: 16:53h

Mladiću (21) iz Čačka od juče ujutru gubi se svaki trag nakon što je napustio porodično imanje automobilom marke "reno laguna", a njegova neutešna majka D.P. kaže za Kurir "da se neposredno pre nestanka sporečkao sa sestrom".

Porodica je juče prijavila nestanak mladića koji je juče oko 9 sati napustio porodični dom. On je visok 180 centimetara i ima smeđu kovrdžavu kosu. U trenutku nestanka na sebi je imao komplet crno-belu trenerku.

- Nestao je juče ujutru nakon što se bezazleno posvađao sa sestrom. Ta svađa nije bila ništa epohalno ni veliko. Kod kuće je ostavio mobilni telefon i svi mislimo da ga je planski ostavio kako ga ne bismo zvali i uznemiravali svaki čas - kaže zabrinuta majka i dodaje:

- Poslednjih mesec dana se promenio, njegovo ponašanje postalo je čudno. Raskinuo je sa devojkom, a nešto se posvađao i sa prijateljima. Razlog nam nije rekao i mi smo se trudili da ga ne pritiskamo, kad mu je bilo do priče pričali bismo sa njim, kad bi ćutao, mi nismo navaljivali.

Kako nam je potom objasnila , ona je jako zabrinuta i sa svojim suprugom od juče pretražuje sve moguće lokacije i gradove u blizini.

- Mi smo i sad u kolima, suprug i ja ga tražim! Nismo ni spavali, tražili smo ga juče ceo dan, celu noć, a i sad smo u potrazi za njim. Prevrnuli smo ceo Čačak, Ivanjicu, Kragujevac, Požegu, a da ne pričam o okolnim selima - kaže ona i dodaje:

- Molim se da ćemo ga naći, ne želim da imam crne misli, ali već je prošlo više od 24 sata i to me brine. Nekako mislim, otišao je da izduva glavu, pa će se vratiti, ali još ga nema.

Zabrinuta Čačanka navodi da su u stalnoj komunikaciji sa čačanskom policijom.

- Na vezi smo sa policijom koja je uključena u potragu. Takođe, za sada nema nikakvih informacija da su našli automobil ili njega, a oni nas zovu kako bi čuli da li nam se neko javio i dao neku novu infomraciju vezano za njega, a koja bi pomogla u potrazi - kaže majka plačnim glasom.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom mladiću prijavite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefon 062-332910

Bonus video:

02:16

ODGOVOR JE KOD NJIH, UVEREN SAM! Advokat smatra da je nestanak male Danke povezan sa OVIM LJUDIMA: Ne znate čemu su oni skloni

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.